Auto materialen en onderdelen bestellen bij Broekhuizen Automaterialen

Auto onderdelen en materialen bij Broekhuizen Automaterialen

Iedere autobezitter kent de spanning voor de APK-keuring: mag de auto weer een jaar of een aantal jaren rijden, en zijn er geen dure reparaties nodig? Maar niet alleen de keuring kan automobilisten op kosten jagen. Er zijn ook auto-onderdelen die niet onder de APK vallen, maar toch om de zoveel tijd aan vernieuwing toe zijn. De motor wordt bijvoorbeeld alleen nagekeken op de uitstoot van schadelijke stoffen, en niet op andere gebreken. Een versleten multiriem of distributieriem komt ook niet aan het licht, terwijl het knappen van deze riemen tot kromme motorkleppen of lekkage bij de waterpomp kan leiden. Ook de koppeling en de versnellingsbak vallen buiten de APK-keuring.

Het is dus belangrijk om deze onderdelen regelmatig na te laten kijken en ze tijdig te vervangen. En dat hoeft niet duur te zijn: bij Broekhuizen Automaterialen kunt u al deze auto-onderdelen online kopen, en zo veel geld besparen op dure onderdelen uit de garage. Voor onze lage prijzen kunt u bij ons auto-onderdelen kopen van de grootste merken. Ook voor elk gangbaar automerk kunt u bij ons de juiste auto-onderdelen kopen: via onze catalogus kunt u uw merk en model auto selecteren. Zo krijgt u direct de beschikbare accessoires, customizing, tuning en onderdelen voor uw auto te zien.

 

Snap-to-Fit Ruitenwisserblad 16-24 Inch (40-61cm) Zwart
Snap-to-Fit Ruitenwisserblad 16-24 Inch (40-61cm) Zwart

Broekhuizen Automaterialen is de auto onderdelen leverancier van Nederland. Met meer dan 500.000 onderdelen is er altijd een enorme keuze. Gezien wij een winkel en grossier zijn hebben we niet alle onderdelen op voorraad. U kunt bij ons alle onderdelen gemakkelijk vinden door gebruik te maken van het navigatie menu.

Naast een enorm breed assortiment met o.a. uitlaten, verlichting, trekhaken en carrosserie onderdelen is ons aanbod auto-onderdelen ook nog eens heel diep. Voor nagenoeg elke auto die in Nederland rondrijdt vind je hier de juiste onderdelen.

 

Bekijk onze producten!

 

De beste service en aanbiedingen!

Kom langs in een van onze vestingen voor advies op maat en de beste aanbiedingen!

 

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
   Opzoek naar onze vestigingen?
   E-mail sturen? Dat kan: [email protected]
   Meer informatie nodig? Bel ons: 013 - 5321366