Kärcher Hogedrukreiniger K4 Full Control Home

K_rcher_Hogedrukreiniger_K4_Full_Control_Home@@9gskdk06_11

De lente in aantocht – Kärcher Hogedrukreiniger K4 Full Control Home

De auto, de tuin en alles rondom het huis is na de winter toe aan een voorjaarsschoonmaak. Haal de groene aanslag van je tegels, terras en van je tuinstoelen of bank. De beste aanpak is om eerst het groffe vuil te ruimen met ene veger en vervolgens met een emmer water gemengd met azijn of met groene aanslagreiniger er overheen te gaan. Met deze hogedrukreiniger reinig je alle spullen in je tuin gemakkelijk en snel.

In de lente buiten zitten? Maak eerst je terras schoon. Met deze hogedrukreiniger is je terras binnen een mum van tijd klaar voor gebruik!

Ook de auto is ideaal schoon te maken met deze hogedrukreiniger:

Schoonmaken

Controleer voor het schoonmaken van je auto altijd of je hogedrukreiniger en alle onderdelen in orde zijn en goed op elkaar aansluiten. Controleer daarnaast ook of alle borstels schoon zijn. Als hier zand of andere viezigheid in zit, beschadigt deze de lak van je auto.

Stap 1: Voorspoelen

Spoel je auto af. Dit doe je met de sproeikop op de zachtste stand. Je gebruikt hier geen schoonmaakmiddel bij. Voorspoelen is goed voor onder andere het verwijderen van kleine zandkorrels, zodat deze de lak van je auto niet beschadigen.

Stap 2: Velgen en insecten

Spuit je velgen in met velgenreiniger en laat dit minimaal 3 minuten intrekken. Kies ervoor om de velgen schoon te maken met een velgenborstel of spoel de velgenreiniger af op het moment dat je de rest van de auto ook afspoelt. Heb je veel insecten op je voorruit, koplampen of nummerbord? Spuit deze plekken dan in met insectenverwijderaar en laat dit ook 3 minuten intrekken.

U kunt bijvoorbeeld als velgenreiniger, Alloy Devil, Turtle of System gebruiken. Wij adviseren u graag in onze winkel.

Stap 3: inzepen

Vul de reinigingsmiddelenfles met autoshampoo en plaats dit op de lans. Wanneer jouw hogedrukreiniger een speciaal compartiment heeft voor reinigingsmiddelen, gebruik je uiteraard het compartiment. Besproei je auto met de shampoo en gebruik hiervoor een zachte straal.

Gebruik voor het inzepen bijvoorbeeld het starters pakket van Turtle Wax.

Stap 4: schoonmaken

Gebruik nu je wasborstel om het vuil van je auto los te borstelen. Zet geen druk op de borstel, maar beweeg deze in een rustige ronddraaiende beweging. Ga hierbij niet langs de velgen, omdat het schoonmaakmiddel van de velgen zo op je wasborstel komt wat niet goed is voor de lak. Het vuil van de velgen spuit je in stap 5 er gemakkelijk vanaf.

Stap 5: schoonspuiten

Spuit de auto schoon met de vuilfrees of met de sproeikop op de hoogste stand. Zorg dat er minimaal 20 centimeter afstand tussen de mond van de spuit en je auto zit, zodat je niet de lak van je auto beschadigt. Spuit de auto schoon van boven naar beneden en vergeet je velgen niet.

Na het schoonspuiten kunt u natuurlijk de auto nog waxen om uw auto er als nieuw te laten glanzen!

K_rcher_Hogedrukreiniger_K4_Full_Control_Home@@9gskdk06_11 fullcontrolpistool besbo karcher broekhuizen voorjaars schoonmaak hogedruk pistool heuts aps stadegaard breemen kaatsheuvel aps maromax rotil hornbach mediamarkt gamma praxis reiniger super clean auto wassen terras tegels muren alles schoon

Product nummer: 13240030
In onze filialen te koop!

Fabrikant informatie:

Ideaal voor incidenteel gebruik rondom het huis op matige verontreiniging. Met een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Inclusief Home Kit met oppervlaktereiniger T 350 en 1 liter Plug ‘n’ Clean 3-in-1 steenreiniger.

Met de Full Control hogedrukreiniger vindt u de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt ingesteld op de spuitlans en wordt weergegeven op het LED-scherm op het hogedrukpistool – voor maximale controle. Zonder van spuitlans te wisselen kunt u schakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelmodus. Het hogedrukpistool is binnen handbereik en kan samen met de spuitlans worden weggezet bij korte pauzes in het reinigen.

Dankzij de in hoogte verstelbare telescopische handgreep kunt u het apparaat comfortabel verplaatsen en compact opbergen met ingeschoven handgreep. En met het eenvoudige Plug ‘n’ Clean-systeem kunt u in een handbeweging het reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulpeil controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor grotere stabiliteit, een robuuste basis en praktische slanggeleiding.

U kunt de basis ook gebruiken als tweede draaggreep om de hogedrukreiniger eenvoudig op een plank of in de kofferbak van een auto te leggen.

SPECIFICATIES

Technische gegevens

Werkdruk (bar/MPa) 20 – max. 130 / 2 – max. 13
Wateropbrengst (l/u) max. 420
Max. toevoertemperatuur (°C) max. 40
Stroomsoort (V/Hz) 230 / 50
Vermogen (kW) 1,8
Oppervlakteprestatie (m²/u) 30
Gewicht zonder toebehoren (kg) 11,4
Afmetingen (l x b x h) (mm) 397 x 305 x 584

Uitvoering

 • Home kit, Oppervlaktereiniger T 350, steen- en gevelreiniger 3-in-1, 1 l
 • Hogedrukpistool, G 145 Q Full Control
 • Variopower Jet
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang, 6 m
 • Reinigingsmiddel aanbrengen via, Plug ‘n’ Clean-systeem
 • Telescopische handgreep
 • Watergekoelde motor
 • Soft bag
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″

Product nummer: 13240030
In onze filialen te koop!

   Dit bericht is gepost in Acties. Bookmark de link.
   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
   Opzoek naar onze vestigingen?
   E-mail sturen? Dat kan: [email protected]
   Meer informatie nodig? Bel ons: 013 - 5321366